Bagaimana Nak Luka Cepat Baik Supaya Senang Nak Bergerak

by Siti Noranis on April 27, 2017

in Produk Shaklee

Marilah Cik Anis terangkan bagaimana luka kita ini boleh cepat baik.

Bila kita nak luka kita cepat baik, tidak kira lah luka kecil atau luka besar. Mula-mula tu darah akan berhenti dahulu. Lepas itu badan kita akan menghantar bahan kimia khas terbaik lagi semulajadi ke tempat yang luka itu untuk baiki sel-sel yang luka.

Lepas itu, salur darah kita pun akan tumbuh semula. Bila sudah tumbuh, tisu-tisu baru akan terhasil. Proses nak baikkan luka ini biasanya akan makan masa 3 minggu. Mungkin juga lebih sebab bergantung pada luka itu sama ada besar atau kecil dan zat-zat yang kita makan dan perlu untuk tindak balas itu berlaku.

Zat-zat makanan ini perlu bukan sahaja untuk baik kan luka, perlu lah juga untuk menghalang anasir-anasir jahat seperti jangkitan dan kawal tahap kesihatan kalian.

Bagaimana Suplemen Vivix Boleh Tolong Luka Cepat Baik?

Tugas utama Vivix ialah baiki sel-sel badan hingga ke akar umbi. Vivix ini juga lah antioksidan yang sangat tinggi. Dengan antioksidan ini lah Vivix boleh tolong rangsang sel-sel supaya luka itu cepat baik. Bonus lagi bila kita ambil antioksidan ini, antioksidan ini juga lah boleh tolong kurangkan kesan parut.

Wow, kesan parut yang ala-ala itu lah yang sangat best. Seronok!

Testimoni Mereka Yang Pulih Dengan Vivix

Testimonial #1

Customer saya ambil Vivix sebab diabetes dan luka operate di kaki (besar jugaklah berlubang) tak sembuh-sembuh. Dia ambil Vivix 2 sudu teh 2 kali sehari dalam masa 2 minggu luka kering dan tutup dengan baik. Sangat-sangat happy bila tengok gambar yang dia bagi tu. Alhamdulillah.

– CikPuan Noriah Ibrahim

Testimonial #2

Shaklee Effect saya makan Vivix masa dalam pantang. Luka jahit banyak sangat. Sampai nak duduk pun sakit. Menangis nak duduk, nak jalan lagi lah. 3 hari makan Vivix terus hilang sakit.

– CikPuan Ainul Fadzilah Mustafa

 

Bagaimana Nak Beli Suplemen Vivix Ini?

Cik Anis sarankan kalian amalkan Set Vivix 2 botol. Kalian boleh menghubungi nombor Cik Anis yang tertera di bawah. Harga bagi Set Vivix ialah RM1,006.

Namun, ada bonus istimewa yang Cik Anis bagitahu kalian. Dengan pembelian Set Vivix kalian boleh nikmati keistimewaan ini.

  • Keahlian percuma bernilai RM80
  • Pembelian semua produk Shaklee dengan harga ahli
  • Bonus berbentuk wang tunai (bulan hadapan)
SID Pro Johor
Hubungi +6012 7253 666

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post: