Produk Untuk Hilangkan Jerawat

by Siti Noranis on July 24, 2017

in Produk Shaklee

malu sebab jerawat, cara hilangkan jerawat

Bagi perempuan, jerawat boleh buat kita beremosi. Mana tidaknya, lagi lah terasa bila kulit perempuan berkulit cerah, memang terserlah lah jelas nampak tompok-tompok mereka di sekitar muka. Belum lagi tambah dengan jerawat-jerawat yang baru hendak masak yang berdenyut-denyut sakitnya.

Bila berjerawat ni, memang sangat risau dan sangat takut nak mencuba produk kecantikan. Produk kecantikan memang kena hati-hati. Ada yang muka licin hari ini, sengsara dan merana 3-6 bulan kerana memakai produk kecantikan yang ada bahan kimia yang merbahaya.

Cik Anis cadangkan kalian cuba produk hilangkan jerawat dari Shaklee. Beza produk hilangkan jerawat dari Shaklee adalah setiap bahan dalam produk ini dah lalui sekurang-kurangnya 350 saringan pencemaran bahan kimia dan pelbagai ujian lagi.

Bukan itu sahaja, doktor dan saintis yang tak berkaitan dengan Shaklee pun memperakui keberkesanan produk Shaklee menerusi Landmark Study yang di terbit di peringkat antarabangsa.

Produk Untuk Hilangkan Jerawat

Set untuk hilangkan jerawat yang terdiri dari 4 jenis vitamin iaitu :-

Vivix

Vivix mengandungi Resveratoral yang merawat kulit dari peringkat sel dan membantu neutralkan toksin yang merupakan punca jerawat.

Alfalfa

Alfalfa boleh bantu badan detoks iaitu buang toksin yang merupakan punca jerawat.

Collagen

Kolagen boleh kecilkan liang pori supaya kotoran dari udara tak mudah terperangkap dan bercampur dengan minyak yang menyebabkan jerawat.

Vitamin C

Vitamin C mengawal penghasilan minyak pada muka dan mengawal keseimbangan pH pada muka.

Bagaimana Nak Dapatkan Set Hilangkan Jerawat?

Harga set untuk hilangkan jerawat ini ialah RM984. Dengan pembelian set hilangkan jerawat ini, kalian boleh mendapat keahlian percuma dan pembelian dengan harga ahli.

Hubungi Cik Anis seperti nombor yang tertera di bawah ya!

Dikenali sebagai Cik Anis, pengguna, pengedar dan perunding perniagaan Shaklee sejak 2012 dan masih aktif sehingga kini.

SMS / Whatsapp : +60 12 725 3666
Shaklee ID : 887911

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post: